KFC - RåDHUSPLADSEN

Recentreview


2 stjerner ud af 995 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra KFC - Rådhuspladsen. Vil du vide mere? Få mere at vide

10 jun 2024 at 13:22 Maden var iskold - lige til at smide ud
2 jun 2024 at 11:37 det smagte godt men ville være extra godt hvis pomm friterne ikke var bløde
26 maj 2024 at 21:35 Slatne fritter -men kyllingen var god! Fik en ekstra gratis pomfritsovs med. Hurtig levering.
17 maj 2024 at 19:41 dårlig og forkert mad. alt for lang leveringstid
17 maj 2024 at 18:22 Dejlig sprød kylling og lækker kartoffelmos og sovs
5 maj 2024 at 18:28 Arrived after 1,5 hours. After Not calling back, Order was cancelled.
28 apr 2024 at 20:24 Awful quality of order, both for burger an busket. Totally different vs if you are buying at the shop,
27 apr 2024 at 7:39 Der manglede flere ting i ordreren og det var meget koldt og uspiseligt
14 apr 2024 at 15:08 Maden var is kold. Jeg er ret sikker på at de har lavet maden. Hvor efter den har stået og blevet helt kold inden budet har hentet den. Kylling tør og kedelig.
7 apr 2024 at 23:04 2 timers levering. Kyllingen tør og kedelig
5 apr 2024 at 21:05 I DID NOT RECEIVE MY ORDER. I ORDERED 2.5 HRS AGO AND I AM STILL WAITING. ORDER TRACKING IS SHOWING 2 MORE HOURS FOR DELIVERY AND THERE IS NO HELPLINE I CAN CONTACT. PLEASE CANCEL.
5 apr 2024 at 20:11 As I write this I confirm the Oder was made 2 hours ago and still not arrived. Even the system thinks I had it to make this review.