KFC - RåDHUSPLADSEN

Recentreview


2,5 stjerner ud af 969 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra KFC - Rådhuspladsen. Vil du vide mere? Få mere at vide

18 feb 2024 at 0:55 Maden var hel våd fra sodavanden, der var halvt tom
12 feb 2024 at 19:12 Jeg modtog aldrig maden. Aflyst 2 timer efter bestilling, 10 min inden det skulle aflereveres. Skrækkeligt.
11 feb 2024 at 21:16 What a lovely man
10 feb 2024 at 20:57 Dårlig kundeservice, dårlig oplevelse. Ville ikke ikke engang anbefale det til mine fjender
8 feb 2024 at 19:12 Sloppy burger, worst fries ever.
4 feb 2024 at 21:58 2/3 of the drink was spilled. The order was 50 minutes late compared to the original delivery time. The food was cold.
4 feb 2024 at 20:53 Habe kein Getränk bekomme
4 feb 2024 at 16:20 Maden var kold. Lang leveringstid. Sodavand uden brus. Fritter uden salt. Spild af penge.
3 feb 2024 at 2:02 More like 120 min
2 feb 2024 at 9:05 Parts of the order was missing
27 jan 2024 at 18:24 Som man kan forvente ved lev. Til dør, så var maden lunken og sprødheden derfor væk, derfor trækkes en enkelt stjerne fra. Det smagte som KFC som det nu gør dvs. skønt, når nu man trænger til lidt junk food.
20 jan 2024 at 18:00 Hej, jeg bestilte i dag nogle hotwings og der fandt jeg en masse hår, der stak ud af paneringen i et af lårene. Jeg havde bestemt ikke lyst til at spise resten af maden efterfølgende. Jeg har taget et billede, hvis I har brug for dokumentation